У компанії lifecell переконані, що можливість українців і далі навчатися є важливим внеском у нашу перемогу. Саме тому за ініціативи Міністерства освіти і науки України оператор lifecell не тарифікуватиме мобільний інтернет під час користування електронними системами для онлайн-навчання.

На цей час багатоукраїнських закладів освіти з територій, які постраждали від воєнних дій, продовжують роботу в дистанційному форматі та навчають учнів і студентів по всій Україні й за кордоном.

Український телекомунікаційний оператор lifecell прийняв таке важливе рішення, адже інструменти та платформи для дистанційного навчання відіграють у процесі навчання ключову роль.

Компанія lifecell, фото: rau.ua
Компанія lifecell, фото: rau.ua

За запитом МОН України lifecell не тарифікуватиме інтернет-трафік в Україні при користуванні такими платформами:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще
  • GSuite for Education (Google Classroom);
  • MS Teams;
  • Zoom;
  • Всеукраїнська школа онлайн.

Як повідомили у компанії, ця можливість буде доступна в усіх тарифних планах для абонентів lifecell. У компанії наголосили, що оператор від початку російського вторгнення підтримує українців і цілодобово забезпечує своїм абонентам стабільний і доступний мобільний зв’язок.

Скрін, відео YouTube Інтернет
Скрін, відео YouTube Інтернет

Раніше Знай писав, компанія lifecell зробила важливу заяву для своїх клієнтів: "Можуть врятувати життя"

Також ми писали, клієнтам "Волі" радять готуватися - скоро все зміниться: "У цей тяжкий момент"

Нагадаємо, вирішальний момент у війні росії проти України настане вже скоро: названо конкретні терміни