Український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету lifecell продовжує відновлювати мобільний зв’язок в постраждалих областях.

Зокрема обладнання та інфраструктура значно постраждали через воєнні дії у населених пунктах Київської, Чернігівської, Донецької та Луганської областей.

Як повідомили у компанії, лише за останній тиждень вони змогли відновити роботу понад 120 базових станцій. Зокрема, відзначається заслуга супутникових технологій Starlink, завдяки яким зв’язок lifecell було під'єднано на території ЧАЕС.

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Минулого тижня було відновлено базові станції в:

  • Луганській (8)
  • Донецькій областях (31).

Продовжуються ремонтні роботи сайтів також у наступних областях:

  • Київській (30),
  • Чернігівській (34),
  • Сумській (2),
  • Харківській (5),
  • Миколаївській (5),
  • Херсонській (5).

Зазначається, що Донецька та Луганська області зіткнулися з обривом волоконно-оптичного кабелю. Наразі цю проблему вирішено. Зв'язок було відновлено в Лисичанську, Сєвєродонецьку, Верхньокам’янці, Золотарівці, Тополівці, Золотому, Гірському, Слов’янську та північна частина Донецької області.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

оператор Lifecell, скріншот з відео
оператор Lifecell, скріншот з відео

4G зв’язок відновили у багатьох населених пунктах Київської області. Покращено мобільний зв'язок в Бучі, Ірпені та Макарові. То ж у результаті ремонтних робіт в області наразі працює 91% базових станцій.

У Чернігівській області працює вже 63% базових станцій lifecell в області. В Миколаївській області фахівці lifecell відновили мобільний зв'язок у Костичі та Первомайську, а після обстрілів Очакова та Миколаєва вже вдалося відновити 5 базових станцій. Крім того, проводилось відновлення магістральної оптики біля населених пунктів Трихати, Вознесенськ та Баштанка.

"lifecell продовжує цілодобово працювати, щоб забезпечувати стабільну роботу мережі, адже послуги оператора можуть врятувати життя та допомогти багатьом людям у критичних ситуаціях.", - зазначили у компанії. lifecell

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Раніше Знай писав, клієнтам "Волі" радять готуватися - скоро все зміниться: "У цей тяжкий момент"

Також ми писали, Оксана Забужко вирішила квартирне питання "понаєхавшого" Михайла Булгакова у Києві: "Це диверсія"

Нагадаємо, розлади, вирішальний момент у війні росії проти України настане вже скоро: названо конкретні терміни