Компанія Датагруп-Volia, тільки-но розпочалося широкомасштабне вторгнення росії в Україну, першою почала підключати цивільні прихистки та бомбосховища до безплатного інтернету, що стало особливо важливим під час воєнного стану.

Після двох місяців війни у компанії повідомили, що за цей час їм далос під'єднати до високошвидкісного зв’язку понад 400 бомбосховищ по всій країні, а також понад 100 прихистків у Києві.

"Київ – це серце нашої батьківщини й саме туди ворог направив найпотужніші удари у перші дні війни. Тож у цей тяжкий момент наша компанія поставила перед собою завдання забезпечити якісним зв’язком киян, що вимушені ховатись від ворожих обстрілів у найближчих укриттях.", - заявили у компанії. Компанія Воля

Люди в бомбосховищі. Фото: скрін youtube
Люди в бомбосховищі. Фото: скрін youtube

У компанії звітують, що на цей момент у Києві ними під'єднано 116 таких об’єктів і ще декілька десятків у київській області. У "Датагруп-Volia" сподіваються, їхній внесок також наблизить нашу спільну перемогу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Українцям, які перебувають у Києві чи київській області без доступу до інтернету у сховищі, радять звернутись за електронною поштою ukrytia@volia.com. І тільки-но дозволить ситуація, до вас приїдуть спеціалісти для встановлення зв'язку.

Крім того, Датагруп-Volia активно співпрацює із КМДА для того, щоб кияни оперативно отримували інформацію щодо підключення нових сховищ у місті. Аналогічну програму започатковано й для підключення волонтерських центрів та об’єктів для внутрішньо переміщених осіб.

Бомбосховище, фото Уніан
Бомбосховище, фото Уніан

Раніше Знай писав, "За три копійки продала батьківщину": обурливий пост Тіни Канделакі викликав відразу українців.

Також ми писали, зарплату у воєнний час нараховуватимуть по-іншому: уряд вніс зміни

Нагадаємо, ДБР "потрусило" братів Віктора Медведчука і Тараса Козака на Львівщині: на поверхню вилізли несподівані факти