У популярному продуктовому магазині Запоріжжя українцям продали неякісний товар.

Про це покупниця написала в Телеграм-каналі "Чорний список".

Українка із Запоріжжя розповіла, що вирішила придбати на вечір еклери, щоб порадувати себе. Для цього вона вирушила в магазин Бридж. Вже прийшовши додому хороший вечір з еклерами не вдався, адже їх смак здався якимось дивним.

Еклери, фото з Тelegram
Еклери, фото з Тelegram

"Така ситуація: залетіли в Бридж на Бабурці (Воронезька, 10). Взяли 2 пачки еклерів на вечір. Вже потім побачили, що еклери до 3-го числа (купували 1-го), але за смаком було щось не те спочатку", - розповіла покупниця Телеграм-каналу".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак і зовнішній вигляд еклерів залишав бажати кращого. Їх форма була неакуратною, а шоколадом була укрита тільки верхня частина. До того ж на кадрах видно, що начинка виявилася якоюсь зернистою.

Еклери, фото з Тelegram
Еклери, фото з Тelegram

"Якщо чесно, то і за зовнішнім виглядом відразу зрозуміло, що з ними "щось не те". Не соромтеся і не лінуйтеся перевіряти те, що берете", — зазначили в Телеграм-каналі "чорний список".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, українцям розповіли, якими будуть ціни на овочі вже в травні: до дефіциту чого варто бути готовими населенню.

Раніше портал Знай писав, де в Києві купити свіжі овочі та м'ясо в травні 2022 року: розклад продуктових ярмарків по районах столиці.

Також портал Знай повідомляв, слідом за сосисками " байрактарчики "в українських магазинах з'явився" анти-російський "сир"патріотичний креатив".