Відомий психолог телеканалу СТБ Андрій Жельветро, який брав участь у популярному пост-шоу "Холостячка. Як вийти заміж" і "Щасливі за сім днів", дав парочку порад, актуальних для військового часу.

Публікацію з рекомендаціями психолога розмістили на офіційній сторінці телеканалу СТБ у соцмережі Instagram. Андрій Жельветро з моменту вторгнення росії в Україну почав вести випуски рубрики "Допомога психолога", в якій відповідає на найгостріші питання українців, пов'язаних з війною.

Отже, щоб допомогти адаптуватися літній людині в чужій країні психолог радить знайти їй нових друзів, зробити парочку приємних подарунків, запропонувати зайнятися спортом, визначити заборонені теми для обговорень і ні в якому разі не ображати під час конфлікту.

Поради психолога для українців під час війни
Поради психолога для українців під час війни

Для тих, хто сильно лякається під час гучних звуків, Андрій Жельветро рекомендує привчити себе голосно плескати в долоні або включити що-небудь в телефоні. Також варто глибше дихати і вголос промовляти те, що відбувається: "Це просто хлопок". Кілька тренувань і страх піде.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поради психолога для українців під час війни
Поради психолога для українців під час війни

У стресові моменти, коли хочеться заплакати, але не виходить, психолог пропонує записати переживання на листочку і прочитати вголос. Для звільнення емоцій ще допоможе масаж або "побиття" подушки. Також можна спробувати "продихати" емоцію або відчути травматичні переживання іншої людини.

Поради психолога для українців під час війни
Поради психолога для українців під час війни

Нагадаємо, Дмитро Карпачов закликав батьків не лаяти дітей під час війни: "Не треба робити боляче"

Як повідомляв Знай.uа, як українцям впоратися з тривожністю без Віталія Кіма та Олексія Арестовича: топ-5 порад психолога Каті Гурської

Також портал Знай.uа писав, що подруга Олександра Педана по шоу "Екси" Наталія Єжова дала українцям унікальний навик, нас не зломити путіну і армії рф