Через повномасштабну війну в Україні цьогоріч випускники та абітурієнти не будуть складати ЗНО. Натомість їх знання оцінюватимуть завдяки національному мультипредметному тесту.

Як зазначили у пресслужбі Міністерства освіти та науки України протягом найближчих 2-4 днів українці, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, отримають смс-повідомлення від Centr_ZNО.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Зазначається, що у ньому буде вказано прізвище потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також дані для входу до Інформаційної сторінки. Зокрема логін та пароль.

"Необхідно зберегти цю інформацію, оскільки вона знадобиться для входу до Інформаційної сторінки", - зазначили у Міністерстві.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак, якщо під час реєстрації ви не вірно вказали свій номер телефону і найближчим часом відповідне смс-повідомлення не надійде, то з 12 до 19 травня можна буде зателефонувати на спеціальну гарячу лінію, де можна буде отримати відповідну інформацію.

Варто нагадати, що раніше тривалість національного мультипредметного тесту збільшено до 120 хвилин.

Нагадаємо, чи зобов'язані школярі відвідувати онлайн-уроки під час війни: батькам дали вичерпну відповідь

Раніше портал Знай писав, ЗНО по-новому: у Міносвіти розповіли, як пройти пробний тест в онлайн форматі

Також портал Знай повідомляв, доньці українки, яку звільнили з роботи під час війни, погрожують відрахуванням з університету через заборгованість: "Запевнила, що все погасимо"