Поліцейські чесали потилиці після того, як помітили небезпечного водія, який завантажив цілу вантажівку на задню частину свого автомобіля незважаючи на те, що він був такого ж розміру.

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Поліцейські були збиті з пантелику після того, як стали свідками того, як сонний водій віз інший автомобіль такого ж розміру поверх свого.

Незвичайний злочинець, у якого в якості вантажу був прив'язаний цілий вантажний автомобіль, був помічений в Халле на початку цього тижня, повідомляє Hull Live.

Офіцери поліції Хамберсайда зупинили небезпечного водія і зажадали розвантажити вантажівку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Вантажівка
Вантажівка

Поліцейські підтвердили в Твіттері, що з водієм зверталися за «вантаж, який може становити небезпеку», і йому було заборонено їхати, поки не буде видалений другий автомобіль.

Поліція Хамбер-Роудс не пропустила зручної можливості зробити дотепність і написала в Твіттері: "# roadspolicing насправді це не пікап... більше схоже на пікап. #2358 #206».

Копи
Копи

Користувачі соціальних мереж також побачили веселу сторону, написавши: «Ви дійсно дивуєтеся, що прийшло в голову водіям, коли вони відступили і сказали собі: "Так, все буде добре".

Нагадаємо, що поліція показала найбрудніший салон у світі.

Також портал "Знай" писав, що українцям розповіли, що робити, якщо ви втратили авто або квартиру під час війни.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як вибухнула вантажівка з сидором.