Автомобіль, зупинений і захоплений поліцією в Кенті, був названий "найбруднішим автомобілем Великобританії" після того, як гумористичні офіцери завантажили знімок його надзвичайно захаращеного салону.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

На цьому тижні поліція присоромила водія автомобіля після того, як він опублікував зображення своєї жахливо брудної машини, яка була до країв заповнена Fosters, Mcdonald's і Greggs.

Спантеличені офіцери завантажили знімок автомобіля після того, як зупинили його минулого тижня, який був названий "найбруднішим автомобілем у Великобританії", повідомляє Birmingham Live.

Салон авто
Салон авто

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліція Кента в Твіттері висміяла автомобіль, який був зупинений і конфіскований без страховки, технічного обслуговування та ліцензії на транспортний засіб.

"Дивна обгортка від солодкого або чіпси, що випали з рук наших колег при передачі, раптом не здаються такими вже поганими", - написали вони.

Це викликало потік розважаючих користувачів Twitter, які приєдналися до деяких власних коментарів, а один здивований користувач написав: "Боже, якщо це те, на що схожа машина, я не хотів би думати, на що схожий його будинок!"

Салон авто
Салон авто

Один користувач пожартував, що заповнений сміттям мотор виглядав як "передня частина машини швидкої допомоги в кінці 12-годинної нічної зміни".