Палата представників Конгресу США схвалила ленд-ліз для України: поки рф не поверне всі окуповані території

Ленд-ліз прийняли в США, тепер в поставках озброєнь не буде зволікань. У США 28 квітня проголосували за прийняття програми ленд-лізу для України. Останній ленд-ліз використовували під час Другої світової війни. Далі законопроєкт ще має ухвалити Сенат та підписати президент США.

ЄС планує зробити ще один щедрий подарунок для України: підготовка вже стартувала

Україна і Європейський союз активізували підготовку до підписання "промислового безвізу", який дозволить спростити торгівлю тез під час війни. Про це йдеться в повідомленні пресслужба Міністерства економіки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Євросоюз
Євросоюз
REUTERS

Окупанти рф відібрали будинок у Ірини Білик: "Майже місяць, мені нікуди повернутися"

З початку війни багато українців залишилися без даху над головою. Це відбувається не тільки тому, що наші співгромадяни змушені бігти в безпечні місця. А ще й тому, що армія рф просто знищує будинки.

Ірина Білик, фото з Instagram
Ірина Білик, фото з Instagram

Українців переведуть на новий тариф на газ з 1 травня: кого торкнуться зміни

Українців попередили, що з 1 травня їх переведуть на новий тариф на блакитне паливо. Чого чекати споживачам, розповів один з найбільших постачальників "Твій газзбут" на своєму офіційному сайті.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Kalush Orchestra перед поїздкою в Турин видали, яким буде номер та костюми на "Євробаченні": "Панама точно залишиться"

Вже незабаром гурт Kalush Orchestra представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", що відбудеться в італійському місті Турин. У четвер, 28 квітня Kalush Orchestra провели пресконференцію перед тим, як відправитися у Турин.

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram