Українців попередили, що з 1 травня їх переведуть на новий тариф на блакитне паливо. Чого чекати споживачам, розповів один з найбільших постачальників "Твій газзбут" на своєму офіційному сайті.

Постачальник "Твій газзбут", який надає послуги більш ніж 8 мільйонам українців, повідомив, що з 1 травня деяких абонентів переведуть на новий тариф. Це торкнеться тих, хто раніше перейшов на тариф "Твій газ рівномірний платіж". Його дія закінчується 30 Квітня. У компанії підкреслили, що всіх абонентів автоматично переведуть на базовий тариф "Твій газ річний".

Газова плита. Фото: скріншот youtube
Газова плита. Фото: скріншот youtube

"Дія тарифу "Твій газ рівномірний платіж" завершиться 30 квітня 2022 року. З 1 травня ви будете автоматично переведені на базовий тариф "твій газ річний", - йдеться в повідомленні.

Платіжки, фото: скріншот з відео
Платіжки, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

При цьому постачальник підкреслив, що клієнтам не потрібно буде звертатися в Центри обслуговування, щоб щось переоформити. Також зазначили, що до середини травня абоненти отримають точну інформацію про баланс особового рахунку.

Постачальник додав, що клієнтам буде запропонований зручний "рівномірний" тариф, як тільки це стане можливим.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям показали "зелений коридор" з Маріуполя: 5 діб під обстрілами і мінами, чоловік з собакою прорвався в Запоріжжі.

Також наш портал писав, всі схеми для отримання соціальних виплат під час війни: субсидії, "лікарняні", пенсії, компенсації бізнесу і переселенцям.

Крім того, наш портал інформував, лікар з Маріуполя розповів про перші тижні війни, тяжкопоранених дітей перед смертю знеболювали: "Ми не могли їм допомогти".