Один з найбільших мобільних операторів в Україні "Київстар" дав корисну пораду для абонентів на випадок, якщо пропаде зв'язок. У компанії розповіли, що можна зробити, щоб знову бути на зв'язку. Про це йдеться на сторінці "Київстар" в facebook.

В умовах воєнного стану і активних бойових дій дуже важливо знати як діяти, якщо телефон втратив мережу мобільного оператора. Часом в таких випадках може допомогти банальне перезавантаження смартфона, але буває, що такий спосіб не працює.

Скрін, відео YouTube мобільний зв'язок
Скрін, відео YouTube мобільний зв'язок

У "Київстар" дали пораду українцям, яка допоможе залишатися на зв'язку. У компанії відзначили, що якщо мережа мобільного оператора стала недоступною, то можна підключитися до мережі іншого активного оператора або спробувати перепідключитися до своєї мережі.

Власникам смартфонів на операційній системі Android потрібно зайти в налаштування гаджета і насамперед відключити автовибір мережі. Далі потрібно вибрати доступну мережу. Якщо зареєструватися не вдалося, то потрібно спробувати ще раз або вибрати іншу мережу, а потім спробувати зателефонувати, щоб упевнитися, що зв'язок з'явився.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інструкція від "Київстар". Фото: facebook.com/kyivstar
Інструкція від "Київстар". Фото: facebook.com/kyivstar

Для власників телефонів на операційній платформі iOS інструкція практично ідентична.

Інструкція від "Київстар". Фото: facebook.com/kyivstar
Інструкція від "Київстар". Фото: facebook.com/kyivstar

Раніше Знай писав, у Vodafone зробили важливу заяву для своїх абонентів: кого це торкнеться.

Також наш портал повідомляв, чи зобов'язані школярі відвідувати онлайн-уроки під час війни: батькам дали вичерпну відповідь.

Нагадаємо, російські окупанти порушили одне з головних правил війни - нові докази від США про геноцид проти українців.