Стало відомо про те, що в Херсонській області військові Російської Федерації відключили від мережі мобільних операторів Vodafone і Київстар. Раніше там почали транслювати російські телеканали.

Про це повідомив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута в Telegram. Відомо, що російські військові відключили від мережі мобільних операторів на території Херсонської області.

Заява голови ОДА, фото: скріншот
Заява голови ОДА, фото: скріншот

У компанії Київстар цю інформацію підтвердили, і зробили заяву.

"Зараз мобільний зв'язок у місті Херсон та частині населених пунктів області не працює через численні розриви волоконно-оптичної мережі. Відновлення зруйнованих ділянок мережі почнеться відразу, як у наших фахівців буде доступ до місць пошкодження. Київстар докладатиме всіх зусиль для того, щоб ця ситуація була якнайшвидше вирішена", — повідомили в Київстарі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел
Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел

А ось Vodafone відзначають, що їх зв'язок продовжує працювати, і інформація про можливе відключення зв'язку та Інтернету не відповідає дійсності.

"Звертаємо увагу, що можуть бути перебої зі зв'язком. Це перш за все пов'язано з тим, що мережі перевантажені. Просимо вас здійснювати телефонні дзвінки та обмін повідомленнями у разі потреби. Якщо ви не можете додзвонитися, зробите обмін SMS-повідомленнями" - відзначили в компанії.

Vodafone, фото: zdnet.com
Vodafone, фото: zdnet.com

Раніше в Херсонській області почали транслювати російські телеканали. Все після того, як окупанти зайшли в місто, і захопили кілька об'єктів. Як довго триватиме ще війна-нікому невідомо, залишається сподіватися на диво, а також бійців ЗСУ.

Телевежа у Мелітополі, скріншот
Телевежа у Мелітополі, скріншот

Нагадаємо, що окупанти встановили своє обладнання на телевежі Мелітополя: транслюються російські телеканали

Раніше повідомлялося, що в Херсоні готують масовку для подальших маніпуляцій-махатимуть прапорами РФ і закликатимуть до "хнр"

Також, російські окупанти завдали ракетного удару по 25-й школі Житомира: половина навчального закладу знищена.