Після того, як у четвер, 17 лютого загострилася ситуація, та бойовики калька разів обстрілювали населені пункти на Донбасі, деякі місцеві жителі почали повідомляти про відсутність телефонної мережі.

Зокрема українці повідомляють про відсутність мережі одного з найбільших телефонних операторів Vodafone.

Відомо, що мобільних зв'язок відсутній у багатьох населених пунктах Донецької та Луганської областей. Через це місцеві жителі не можуть ні з ким зв'язатися. Однак, що ж стало причиною відсутності мережі, поки що не відомо.

Vodafone, фото retailers.ua
Vodafone, фото retailers.ua

"Немає мережі в м.Рубіжне Луг обл!", "Немає мережі ! Сєвєродонецьк!", "Немає мережі. Луганська область Білокуракине", "У Новоайдарі теж немає, походу всю область вирубили", "Немає мережі Дружківка, Донецька область", "Краматорськ, теж немає мережі", "Слов'янськ, немає мережі", "Лисичанськ немає мережі", "Покровськ, Донецька область теж немає", "Луганська область повністю без зв'язку, "Досить морозитися. Що зі зв'язком?", - зазначили мешканці Донецької та Луганської областей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

У Vodafone зазначили, що знають про проблему і вже займаються її вирішенням. До того ж ха даними мобільного оператора, частково зв'язок відновлено.

"Дякуємо, що звернули увагу і повідомили про проблему, проте наші фахівці вже займаються вирішенням цього і частково подолали складнощі. Виникли тимчасові складнощі, про які нашим фахівцям вже повідомлено, тому частково зв'язок відновлено і найближчим часом ліквідуємо складність повністю", - зазначили у Vodafone.

Коментар Vodafone
Коментар Vodafone

Нагадаємо, у Vodafone підвищили ціни на послуги: скільки українцям доведеться викласти за дзвінки

Раніше Знай писав, у "Київстар" компенсують клієнтам за збій: як отримати додаткові хвилини або мегабайти

Також Знай писав, клієнтцi Vodafone "насильно" підключили послугу посеред ночі і списали сотню, поки вона спала: "Не маю наміру платити 280 гривень щомісяця"