Війна війною, а про здоров'я забувати не варто. Експерти розповіли, скільки курячих яєць можна щодня з'їдати.

За інформацією фахівців, курячі яйця потрібно з'єднувати в раціоні разом з іншими білковими продуктами, і їх перевага в тому, що білок прекрасно поєднується з людським організмом.

А ось в жовтках є величезна кількість компонентів, які підтримують здоров'я мозку.

Яйце. Фото: скрін youtube
Яйце. Фото: скрін youtube

Не варто забувати про те, що в даному продукті міститься не дуже корисний холестерин, але як відзначають експерти, його можна не боятися в декількох випадках. Якщо людина займається спортом, фізично активний, стежить за харчуванням, а також вживає достатню кількість клітковини, то ця частина холестерину йому не зашкодить.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Особливо важливо стежити за загальним способом Вашого життя, і кількість клітковини в раціоні. Саме від цього залежить рівень холестерину в організмі.

Курячі яйця, скріншот: Youtube
Курячі яйця, скріншот: Youtube

Якщо у вас немає ніяких протипоказань, то щодня можна з'їдати близько двох яєць. Крім того, отримувати білок організм повинен з м'яса, птиці, риби, горіхів і бобових.

До слова, крім перерахованих вище корисних компонентів яєць, вони можуть запобігти утворенню тромбозів, інсульту, а також інфаркту.

Яйця, фото з відкритих джерел
Яйця, фото з відкритих джерел

Варений білок засвоюється в вашому організмі на 97-98%, і надає лікувальний ефект. Сирий білок засвоюється важче, проте він більш ефективно здатний знижувати кислотність шлункового соку.

Нагадаємо, що Олена Зеленська змусить українців відмовитися від "сміттєвої їжі"

Раніше повідомлялося, що українцям почали продавати м'ясо прямо посеред калюжі, але нікого це не хвилює

Також, доктор Комаровський заліз у тарілки українців і викинув зайве: чого категорично не можна їсти, щоб бути здоровим