У соціальній мережі з'явилася свіжа інформація про те, що на території рф продовжують розповідати, як в Європі все погано через відсутність російського газу.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Всевидюче око"

Всім вже прекрасно відомо, як працює російська пропаганда. Однак, на превеликий жаль, на більшість жителів росії вона діє дуже навіть добре.

"Нічого нового, просто жителям Мордора потрібно розповісти про те, як Європа страждає без російського газу та й в цілому загниває. І плювати на те, що військові З російської глибинки дивуються в Україні. Населення потрібно переконати в тому, що десь може бути ще гірше, ніж в Росії. Залишилося потерпіти трохи, а там Європа розвалиться і добрий Ленін воскресне і привезе морозиво на броньовику», - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дивлячись на цю публікацію можна побачити, як молода людина хоче знайти нібито жителя з Англії, щоб приготувати чергову «порцію новин» для рашистів.

Є думка, що через санкції на території росії, життя у місцевих людей різко погіршилося. Так от, щоб довести всім, що в Європі стало ще гірше, в росії запустять чергові новини з «кормом» для зомбованих людей, які продовжують вірити в путінський режим і підтримувати його.

Нагадавши, у мережі повідомили, що Ілон Маск вже викупив Твіттер.

Як раніше повідомляв портал "Знай", ЗСУ показали, як з одного пострілу завдати колосальних втрат окупанту.