Ілон Маск у понеділок, 25 квітня 2022 року, уклав угоду з купівлі Twitter Inc. за $ 44 млрд готівкою в рамках угоди, яка перенесе контроль над платформою соціальних мереж, населеної мільйонами користувачів і світових лідерів, в руки найбагатшої людини в світі.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Про це повідомляє видання Reuters.

Це знаменний момент для 16-річної компанії, яка стала однією з найвпливовіших громадських майданчиків у світі.

Обговорення угоди Twitter з Маском почав минулого тижня за запропонованою ціною $54,20 за акцію.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Свобода слова - це основа функціонуючої демократії, а Twitter - це міський цифровий майданчик, де обговорюються життєво важливі для майбутнього людства питання", — йдеться в заяві Маска.

Акції Twitter зросли приблизно на 6% після цієї новини.

Згодом він навіть написав невелике повідомлення, в якому сподівався на те, що навіть найлютіші критики Ілона Маска залишаться в Twitter - адже це і є свобода слова. Варто згадати і про пана Рогозіна, який, будучи гендиректором "Роскосмосу" дозволяє собі багато зайвого.

Нагадаємо, Рогозін побачив в України біо-зброю, що стерилізує росіян і відбиває у них любов до щам: "Вимирання нації без воєн"

Як повідомляв "Знай.ua", клон Дмитра Медведєва расказав про бажання Путіна почати космічну війну, Христо Грозєв заспокоїв Ілона Маска

Знай.ua писав, "захоплені тим, які ви всі хоробрі": мама Ілона Маска закликає ще більше допомагати Україні