Стало відомо про те, що Великобританія допомагає Україні боротися з російською агресією. Цього разу вони введуть ембарго на постачання срібла, лісоматеріалів та ікри з рф.

Про це стало відомо завдяки документу, що опублікований на сайті уряду країни в четвер.

Крім того, що буде заборонені поставки срібла, лісоматеріалів, і ікри, вони збільшили мита на ряд товарів з Білорусі та Росії.

Біг-Бен в Лондоні, фото з вільних джерел
Біг-Бен в Лондоні, фото з вільних джерел

"Нові санкції, про які оголосили 21 квітня, міністр зовнішньої торгівлі Великобританії Енн-Марі Тревельян і міністр фінансів Ріші Сунак, включають в себе заборону на імпорт срібла, лісоматеріалів і високоякісних продуктів з Росії, в тому числі ікри", - йдеться в заяві на сайті уряду Великобританії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Серед товарів, на яких збільшили мито виявився алмаз, каучук, тварини, продукти харчування, одяг, транспортні засоби, Музичні інструменти, і багато іншого.

Ці санкції повинні будуть довести суму імпортних тарифів і заборон на товари з країни-агресора до суми в 1 мільярд фунтів.

нові антиросійські санкції
нові антиросійські санкції

До слова, ще станом на початок березня, Росія стала країною, проти якої було введено найбільшу кількість санкцій у світі. При цьому, вони не закінчуються, і регулярно в день до них додається ще кілька. Це триватиме до тих пір, поки вони не змінять агресивний вектор, і не закінчать війну в Україні.

Нагадаємо, що Росія почала знищувати все українське задовго до вторгнення: що таке культурна війна і як вона велася

Раніше повідомлялося, що Борис Джонсон пригрозив Росії, якщо ті зважаться використовувати зброю масового ураження

Також, депутати Держдуми назавжди втратили робочу пошту після блокування від Google: листування, документи і багато секретів