У ПФУ зізналися, скільки держава виділила на квітневі пенсії українцям

У Пенсійному фонді України розповіли, як фінансуються пенсії через "Укрпошту" і національні банки, а також скільки коштів держава виділила на виплати літнім людям у квітні місяці.

Пенсіонери, скріншот: Youtube
Пенсіонери, скріншот: Youtube

"Уповноваженими банками зараховано на рахунки пенсіонерів 100% профінансованих Сум. За повідомленням АТ "Укрпошта" станом на 23 квітня доставлено 77,84% профінансованої суми за квітень", - написали в публікації ПФУ.

У Росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, але в СБУ лише посміялися

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Служба безпеки України вирішила відреагувати на заяви ФСБ Російської Федерації, яке насмішило деяких держслужбовців і багатьох простих жителів нашої країни.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

"Хочемо повідомити наступне: 1. РБ системно працює над посиленням безпеки нашої держави і не має наміру всерйоз коментувати нові фантазії російських спецслужб. 2. Соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом - російським аналогом Геббельса", - йдеться в публікації.

У мережі показали фотографію Володимира Зеленського на весіллі з Оленою. Щасливі молодята І не здогадувалися, яке життя їх чекає.

Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram

Фото зроблено влітку, тому на Олені просто плаття з відкритими плечима і фата, а волосся забрані в просту зачіску, мабуть, на той час досить вишукану. Фоловерам в пабліку сподобалося фото і вони почали бажати цій парі, яка стала дуже важливою для України - щастя і багато років щасливого спільного життя.

Власниця квартири в Києві "вкрала" у жінки з дитиною речі, звинувативши її в крадіжці матраца

Українка потрапила в скрутне становище через господиню квартири, яка погрожує дівчині заявою в поліцію.

Історія дівчини така, що вона знімала квартиру у жінки, але перед війною поїхала з країни. Повернутися вчасно не змогла, і з цього моменту почалися пригоди.

Ганебна власниця квартири. Фото: Instagram
Ганебна власниця квартири. Фото: Instagram

"Познайомтеся, це анна мазепа, власниця кількох квартир у Києві, Київській області. Ось вже мене попало зняти у неї квартиру рік тому. До 24 лютого я поїхала на тиждень з країни з донькою, з однією валізою і більше не повернулася через воєнний стан",-написала дівчина.

Окупант завів щоденник на війні з Україною, але дописували його вже воїни ЗСУ

Солдат окупантів завів щоденник і став вести записи з 23 лютого 2022 року. Однак йому слід було купувати меншу записну книжку, адже раптом не стало кому записувати "пригоди бувалого".

Щоденник окупанта. Фото: Youtube
Щоденник окупанта. Фото: Youtube

Вже 24 квітня останній запис зробили воїни ЗСУ, які відшукали особисту записну книжку окупанта, і він надзвичайно красномовний:

"24 квітня. Гуляй Поле. Здається здох.",- написали червоним маркером українські захисники, які незважаючи на біль втрат продовжують підбадьорити себе хорошим почуттям гумору.