Синоптик Ігор Кибальчич дав свій прогноз погоди на поточний тиждень, з 25 квітня по 1 травня. За інформацією, в найближчі дні очікується похолодання і весняне тепло відчують не всі жителі областей України.

На початку тижня синоптик прогнозує теплу погоду з комфортною температурою повітря, що місцями доходить до +23 градусів, але з періодичними опадами. Саме такі умови любить ранковий туман. Однак недовго жителі України радітимуть потеплінню. Вже з середи, починаючи з західних і північних регіонів, температура знову знизиться на декілька градусів.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

У другій половині тижня опадів стане набагато менше і сонце знову повернеться до українців. Тим не менш, ночі будуть досить холодними, особливо з 28 по 30 квітня. Синоптик попереджає, що в ці дні в північних, західних і центральних областях можливі заморозки, як на грунті, так і в повітрі.

"В цілому, кількість опадів протягом тижня розподілиться нерівномірно: найбільше дощів пройде в західних і північних областях, а в південних і східних регіонах навпаки прогнозується дефіцит атмосферної вологи", - написав Кибальчич.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Нагадаємо, царі екскрементів і гнилі: у Новосибірську трапився сміттєвий колапс

Як повідомляв Знай.uа, в російській Сибірі пожежі вийшли з-під контролю, через брак пожежних частин - відправили воювати в Україну

Також портал Знай.uа писав, "Цей рік не є винятком": працівники "Харківзеленбуду" приводять у місто нове життя