В Одесі, яка зранку 3 квітня потрапила під ракетний обстріл, життя продовжує йти своєю чергою. Люди закохуються, будують плани, народжують дітей і мріють про перемогу.

Не зважаючи на ворожі обстріли і постійну загрозу російського штурму, продовжують з’являтися нові сім’ї.

Зокрема, романтичним зізнанням в коханні вразив моряк-прикордонник, який зробив пропозицію руки і серця своїй обраниці в самому центрі Одеси.

«Я думав, якщо не Париж, то – Одеса. Запросив Єву на зустріч. Вона, звичайно, нічого не підозрювала. На шляху її затримали бійці Національної гвардії та сказали, що треба прояснити деякі обставини і привели до Оперного театру. Вона налякана, а тут я стою, освідчуюсь у коханні та пропоную стати моєю дружиною», - розповідає подробиці свого освідчення Володимир.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дівчина не очікувала такого розвитку подій, проте все ж погодилася стати дружиною романтичного Володимира. Пара не приховувала свого щастя – обоє раділи і плакали одночасно.

Раніше повідомляли, юна зірка TikTok звинуватив "гарячу" подружку в домаганнях і пішов до психолога: "Вона використовувала мене...".

Як повідомляв Знай.uа, у мережі показали, як п'яний викладач коледжу чіплявся до студенток: "Заміжня? Тоді м*нет по дружбі".

Знай.uа писав, ректора "найкращого університету України" звинуватили в інтимних зв'язках зі студентками: "Брудна атака..." Володимир Бугров у Facebook заявив, що невідомі використовують такі матеріали для брудної інформаційної атаки на університет.