В Україні запропонували ввести візовий режим в країну для громадян російської федерації. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України, ініціатором став Мазур Микита Вікторович.

Так, стало відомо, що українці пропонують ввести з росією візовий режим. Таким чином це має ускладнити для російських громадян перетин кордону з Україною.

"Ввести візовий режим для громадян рф, що намагаються заїхати на територію України", - зазначив Мазур Микита Вікторович у тексті своєї петиції.

Скріншот петиції
Скріншот петиції

Варто відзначити, що петиція повинна набрати 25 000 підписів, на це є ще 19 днів. На даний момент петиція набрала вже майже 21 тисячу голосів. Після того як петиція набере необхідну кількість голосів, її має розглянути президент України Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що раніше Зеленський коментував можливість введення візового режиму з росією, уточнивши, що дії України будуть залежати від самої країни-агресора. Таку заяву він зробив на спільній прес-конференції з президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою і президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, які знаходяться в нашій країні з робочим візитом.

Нагадавши, Арестович пояснив, чому Путін програв битву в Маріуполі, відмовившись від штурму "Азовсталі": "злякалися"

Раніше портал Знай писав, Джо Байден заявив, що план Володимира Путіна з тріском провалився: "Зеленський при владі"

Також портал Знай повідомляв, "Путін зупинятися не збирається": Олексій Данилов публічно озвучив глобальну мету рашистів