У Брянську палає нафтобаза і військова частина

МНС Росії повідомляє, що в Брянську сталася масштабна пожежа на нафтобазі, яка належить компанії "Роснефть".

Також стало відомо, що пожежа сталася у військовій частині міста, яке знаходиться неподалік від українського кордону.

У Брянську палає нафтобаза та військова частина
У Брянську палає нафтобаза та військова частина

Пожежу видно з усіх куточків міста - піднімається два величезних стовпа полум'я.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всі схеми для отримання соціальних виплат під час війни: субсидії, "лікарняні", пенсії, компенсації бізнесу і переселенцям

З першого дня вторгнення Росії на територію України уряд робив все можливе для того, щоб утримати бізнес на плаву, і допомогти громадянам і вимушеним переселенцям.

Економіка у воєнний час, фото з Кабміну
Економіка у воєнний час, фото з Кабміну

Щоб фінансово підтримати тих, хто вимушено покинув свій рідний дім через військові дії, держава обіцяє щомісячну допомогу в розмірі 2 тисяч гривень кожному. Виплата приходить тільки тим, хто мігрував в межах України. Це стосується і батьків - на кожну дитину можна отримати по 3 тисячі гривень щомісяця. Така ж сума щомісяця виплачується особам з інвалідністю.

Українка голими руками зупиняла ворожий танк у Бучі, не боячись посилати рашистів куди подалі

За два місяці війни Росії проти України сталося чимало трагічних подій, які залишаться в пам'яті мирних жителів і військових назавжди. Люди втрачали свої рідні домівки, близьких і віру в майбутнє.

Жінка Світлана проявила неймовірну мужність і пережила окупацію в Бучі, допомагаючи переховуватися мирним жителям у підвалі свого будинку, а на вулиці воюючи з ворогами. У сюжеті вона згадала, як вона голими руками зупиняла танк і дивувалася тому, як їй вдалося вижити.

Влада Седан, дружина відомого футболіста Олександра Зінченка, показала, як дочка вболіває за свого татка на стадіоні.

Ведучий романтичного шоу "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник залишив свій коментар під заміткою Влади. Йому дивно сподобалася дівчинка, він написав:

"Ці очі і зуби! Через 20-ть років точно на Холостячку заберемо".

На Великдень окупанти рф обстріляли православних, Путіна не зупинив навіть святий день

Про підлість Путіна і обстріл знаменитого міста Чугуїв повідомив глава Нацполіції в Харківській області, Володимир Тимошко.

"Дякую поліцейським Чугуєва, які сьогодні, у святий для православних день, прийшли на допомогу пораненим від обстрілів "гівноросами" місцевим жителям. Знову поранено дитину та її матір. Знову горе в сім'ях. Дитина 2010 року народження, діагноз: осколкові поранення правого і лівого стегна і правої і лівої гомілки. Мати 1986 року народження діагноз: осколкові поранення лівого стегна. Також ще один місцевий житель, 1953 року народження, діагноз: осколкові поранення спини зліва, відкритий пневмоторекс", - написав Тимошко.