Сергій Лазарєв знову підтримав путінський режим, забувши недавні слова про мир: "Вирішив перевзутися радикально"

Відомий російський артист Сергій Лазарєв, який ще зовсім недавно кричав про мир між росією і Україною, дуже різко змінив свою думку і тепер планує повернутися на сцену. Співак приєднається до музично-патріотичного марафону "Zaроссію", який планують провести в 30-ти містах рф, і виступить для своїх шанувальників.

Сергій Лазарєв. Фото: скрін youtube
Сергій Лазарєв. Фото: скрін youtube

У путіна помітили черговий "ляп" - навіть до церкви нормально сходити не може: зганьбили богослужіння на Великдень

У неділю, 24 Квітня, багато країн світу і їх жителі відзначають велике церковне свято Великдень. Країна-агресор і віднедавна загарбник, не є винятком. У мережі розмістили відеоролик з богослужіння в рф, на якому особливо уважні глядачі помітили чергову брехню путіна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

владимир путин, фото: скриншот из видео
владимир путин, фото: скриншот из видео

Метро в Києві відновило роботу: поїзди прямують до станції "Лісова", інтервал 10-15 хвилин

Тривалий час метрополітен в Києві був притулком для багатьох українців від ракетних ударів, які систематично завдавала армія рф в тому числі і з території Білорусі. Зараз же метрополітен повністю відновив свій рух. Але без зупинки потяги слідують повз станцію: "Майдан Незалежності", "Хрещатик", "Дніпро", "Гідропарк", "Кловська".

Метро, фото: Знай.ua
Метро, фото: Знай.ua

Анну Трінчер "затримала" поліція посеред траси-підозрюють у диверсії: "Вибігає мер і наводить кіпіш"

Анна Трінчер розповіла, як пройшли її зйомки кліпу на нову пісню "Не залишай" на військову тематику, яка дуже актуальна в світлі нинішніх подій. Локацію дівчина вибрала пересічну, без студії і професійного освітлення, просто в дикому полі і сидячи в машині. На жаль, задумане не вдалося здійснити, так як до них під'їхала поліція, якій не сподобалися зйомки під час воєнного стану в країні.

Анна Трінчер, скріншот з відео
Анна Трінчер, скріншот з відео

Пільгове ввезення автомобілів в Україну: кількість пунктів пропуску скоротили, список діючих

Кількість пунктів перепусток, через які можна буде безкоштовно ввозити машини з ЄС в Україну скоротять. На такий крок пішли у зв'язку з тим, що на кордоні утворюються величезні черги з тих, хто хоче ввезти в Україну авто без митних платежів. Це ускладнює потік гуманітарних вантажів в Україну. Про це у facebook повідомив заступник Міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

Автомобіль, фото: Знай.ua
Автомобіль, фото: Знай.ua