"Укрпошта" випускає марку-продовження про крейсер "Москва", розкуплену за мить: "Всьо"

Нещодавно " Укрпошта "випустила нову марку про" російський військовий корабель", яка викликала великий ажіотаж. Сотні і тисячі українців стояли в черзі, щоб купити її. Так, в компанії презентували ще одну марку, яку почнуть продавати вже в травні.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила секрет свого спокою: "Жодного шансу мене залякати оркам"

Відома українська співачка, а також "Холостячка" Злата Огнєвіч дала інтерв'ю, в якому розповіла про страх, а також про бажання якнайшвидшої перемоги для України. Зараз артистка повернулася зі свого благодійного туру по США, і незважаючи на всі попередження, вирішила їхати до Києва.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

Джо Байден заявив, що план Володимира Путіна з тріском провалився: "Зеленський при владі"

Байден зазначив, демократично обраний уряд, Збройні Сили України, а також українці дали Путіну реалізувати свій загарбницький план. Україна з першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України показує потужний опір ворогові, і саме тому рф не зможе нас захопити.

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика"

Відома українська співачка, а також фронтвумен гурту "The Hardkiss" вперше за свою кар'єру публічно виконала гімн України. Сталося це перед благодійним матчем "Динамо". Пройшов благодійний матч у середу, 20 квітня. Це все в рамках туру на підтримку України під час війни з росіянами.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Борис Джонсон заради Зеленського постарався? Великобританія ввела ембарго на постачання срібла та ікри з рф

Стало відомо про те, що Великобританія допомагає Україні боротися з російською агресією. Цього разу вони введуть ембарго на постачання срібла, лісоматеріалів та ікри з рф. Ці санкції повинні будуть довести суму імпортних тарифів і заборон на товари з країни-агресора до суми в 1 мільярд фунтів.

Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official