З перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію України російські пропагандисти активізувалися, як ніколи. Вони постійно транслюють риторику свого керівництва і перевіряють, як громадськість буде реагувати на ті чи інші кроки рф.

Так, в недавній програмі головний російський пропагандист Володимир Соловйов заявив про війну з усією Європою.

Так, за словами Соловйова так звана "спецоперація" ( ред.так в росії називають війну з Україною) входить в нову стадію. Він також не зміг оминути теми поставок зброї в Україну з різних країн, у тому числі і країн НАТО.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

"Ми зараз побачимо втягування не тільки зброї НАТО, але і його операторів. Тобто ясно, що зараз ми де-факто починаємо воювати з країнами НАТО. Ми зараз будемо перемелювати військову машину НАТО, і вибачте так вийде, громадян тих країн, які є громадянами країн НАТО", — розповів пропагандист Соловйов.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також пропагандист Володимир Соловйов заявив, що через постачання зброї з країн НАТО в Україну, в результаті цим же країнам не буде чим захищатися. До того ж за його словами "росії доведеться денацифікувати не тільки Україну", а й інші країни.

"Тому, коли ця "спецоперація" закінчиться НАТО треба буде себе запитати: "а нам є чим захищатися? І нам є ким захищатися?". А пощади не буде. Денацифікувати доведеться судячи з усього не тільки Україну. Війна з Європою, про яку я говорив, зі світом починає набувати вже цілком конкретні... А це значить нам доведеться діяти по іншому. Набагато жорсткіше", - заявив Соловйов.

Нагадавши, віллу Володимира Соловйова підпалили в Італії: вже не перше попередження

Раніше Знай писав, Стівен Сігал поріднився з Соловйовим, бажаючи жити з голодом в Росії: "ми разом"

Також Знай повідомляв, пропагандист Соловйов "озброївся" серпом і молотом, щоб захистити дачу в Італії: "мої об'єкти"