У четвер, 21 квітня виконує рівно три роки з того моменту, як Володимир Зеленський став президентом України. Той день, коли понад 70% українців, що проголосували, переповнювали емоції.

Рівно три роки як Україною править Володимир Зеленський. У цей день він здобув перемогу над Петром Порошенком зі значним відривом, отримав від виборців понад 73% голосів.

Тоді він навіть уявити собі не міг, які випробування випадуть на його долю, і в який важкий час йому доведеться керувати країною.

Після проведення успішних дебатів на головному стадіоні країни, вже можна було впевнено говорити про його перемогу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Рейтинг українського гаранта постійно змінювався. То в кращу сторону, то в гіршу. У перший же день після вступу на посаду він повністю розпустив Верховну Раду, і призначив нові вибори до парламенту.

Також, Володимиру Зеленському вдалося скасувати депутатську недоторканність, що лише тільки підвищило його рейтинг.

Далі, почалися смутні часи. Довіра українців почала падати через скандальний закон про землю. Потім почалася пандемія коронавірусу по всьому світу, що відсунуло багато планів на другий план.

Наприклад, в рік обрання була проведена перша за кілька років зустріч в Нормандському форматі, де йому вдалося зустрітися і провести зустріч з Володимиром Путіним. Була знайдена спільна мова в ряді питань, і через кілька місяців повинна була відбутися наступна зустріч.

Через коронавірус цього так і не сталося, і конфлікт знову був заморожений.

Зеленський, фото: president.gov.ua
Зеленський, фото: president.gov.ua

У 2022 році рейтинг президента опустився до критичної точки, поки не прийшла повномасштабна війна. Володимир Зеленський показав себе як справжній лідер і герой. Замість того, щоб втекти з країни в безпечне місце, як йому пропонували, він залишився керувати державою з урядового кварталу в Києві.

Після цього його рейтинг піднявся до максимальної точки, і йому зараз довіряє більше 90% громадян.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Чи збирається чоловік на другий термін-поки що він не може відповісти, адже є питання і важливіше. Тим більше, якщо до того моменту війна триватиме, і не буде знято воєнний стан, ні про які нові вибори й мови йти не може.

У будь-якому випадку, подія резонансна. Колишній шоумен і комік став одним з найвпливовіших лідерів світу.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Нагадаємо, що Зеленський готовий віддати головний "козир" заради порятунку жителів і воїнів ЗСУ з Маріуполя: їх тисячі

Раніше повідомлялося, що ее злякався російських ракет: прем'єр-міністр Іспанії зустрінеться з Володимиром Зеленським у Києві

Також, "ґатунокещу " Володимира Зеленського переслідують невідомі: побоюється за свою безпеку