Україна отримала довгоочікувані винищувачі від США і союзників: секретні поставки "подарували" багато важкого

Прессекретар Пентагону Джон Кірбі повідомив, що Україна отримала від партнерів військові літаки для посилення військово-повітряних сил. "Вони отримали додаткові літаки та деталі, щоб допомогти їм підняти більше літаків у повітря", - сказав він, додавши, що Вашингтон не надавав літаки Україні. Про це повідомляє CNN.

Винищувач. Фото: YouTube
Винищувач. Фото: YouTube

П'ятий обмін полоненими: додому повернули 60 військових та 16 цивільних осіб

Під час п'ятого обміну полоненими вдалося повернути в Україну 76 громадян, серед яких є і цивільні. Про це у вівторок, 19 квітня написала віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Сьогодні ми обміняли 60 військовослужбовців, з них 10 офіцерів. Також додому повертаються 16 цивільних осіб", — розповіла віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук.

Ірина Верещук, фото з фейсбук
Ірина Верещук, фото з фейсбук

Управління ООН з гуманітарних питань принесло погані новини: "Залишаться не засіяними в Україні"

Потрібно повідомити про те, що з'явилися вельми неприємні новини не тільки для України, а й для багатьох країн світу. Стало відомо, що цього року через війну в Україні не буде засіяно більше 30% сільськогосподарських полів.

Генасамблея ООН, скріншот
Генасамблея ООН, скріншот

Не злякався російських ракет: прем'єр-міністр Іспанії зустрінеться з Володимиром Зеленським у Києві

Минуло вже майже два місяці з моменту повномасштабного вторгнення рф. За цей час Україна заручилася підтримкою багатьох союзників, які допомагають як фінансово, так і санкціями.

Багато лідерів особисто приїжджали до Києва, щоб показати, що вони з українським народом. Так, в столицю на зустріч з Володимиром Зеленським відправиться і прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес.

Педро Санчес. Фото: скрін youtube
Педро Санчес. Фото: скрін youtube

У росії вигадали свою історію знищення "Москви" за допомогою НАТО і 20 ракет: "У нерівному бою"

У росії вигадали нову версію того, як потонув флагман Чорноморського флоту рф крейсер "Москва", в який потрапили дві українські ракети "Нептун". В одному з російських пропагандистських видань вийшов матеріал, де капітан другого рангу, який побажав залишитися інкогніто, розповів нібито правдиву версію події.

Крейсер "Москва" (Фото:REUTERS/Yoruk Isik)
Крейсер "Москва" (Фото:REUTERS/Yoruk Isik)