Минуло вже майже два місяці з моменту повномасштабного вторгнення рф. За цей час Україна заручилася підтримкою багатьох союзників, які допомагають як фінансово, так і санкціями. Багато лідерів особисто приїжджали до Києва, щоб показати, що вони з українським народом. Так, в столицю на зустріч з Володимиром Зеленським відправиться і прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес. Про це інформує Reuters.

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес відправиться в столицю України Київ, зустрітися з президентом Володимиром Зеленським. За попередньою інформацією зустріч може відбутися вже найближчими днями.

Педро Санчес. Фото: скрін youtube
Педро Санчес. Фото: скрін youtube

Напередодні Педро Санчес виступив із заявою про відновлення роботи посольства Іспанії в Києві, яке було закрито з 24 лютого через активні бойові дії.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що Педро Санчес пішов по стопах інших європейських лідерів, які незважаючи на існуючу небезпеку відвідали Київ. Так, серед них вже президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен, а також прем'єр-міністри Великобританії та Чехії.

Раніше інформаційний портал Знай писав, під Маріуполем російські окупанти утримують у таборах понад 20 тисяч людей: радник мера поділився шокуючими подробицями.

Також ми писали, російські окупанти надумали закрити Маріуполь: всіх чоловіків під фільтрацію і мобілізацію - заява Андрущенка.

Крім того, наш портал повідомляв, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".