Потрібно повідомити про те, що з'явилися вельми неприємні новини не тільки для України, а й для багатьох країн світу. Стало відомо, що цього року через війну в Україні не буде засіяно більше 30% сільськогосподарських полів.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі " УНІАН"

Нагадаємо про те, що раніше вже говорилося про те, що через війну в Україні може страждати від голоду близько 20% всього населення на планеті. Цей жахливий фактор не можна ігнорувати і необхідно щось робити.

Однак цього разу піде мова про посівну, з якою справи йдуть не так вже й добре. Але, необхідно розуміти, що під час такої жахливої і повномасштабної війни дуже сильно страждає гуманітарне питання.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"В Україні залишаться не засіяними більше 30% сільськогосподарських полів, призначені для пшениці, ячменю, соняшнику та кукурудзи. Про це повідомляє Управління ООН з гуманітарних питань. "Триваючі військові дії можуть викликати глобальну продовольчу катастрофу: 36 країн залежать від експорту України і Росії", - повідомили в організації", - підписали неприємну новину в соціальній мережі.

Крім цього, хотілося б акцентувати увагу на тому що, що інші 70% сільськогосподарських полів будуть засіяні, а це говорить багато про що.

Нагадавши, чемпіон світу з шахів вказав на головну помилку путіна.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ольга Сумська звернулася до українців з проханням про допомогу.

Також портал "Знай" писав, що українцям розповіли, як зміняться ціни на продукти в Україні.