Через війну багатьох українців охопив синдром відкладеного життя. Новинна стрічка переповнина жахливими новинами, мільйони українців покидають домівку, а окупанти продовжують бомбардувати мирні українські міста. Тому багато хто просто не може повернутися навіть до звичної рутини й картає себе за мінімальні радощі.

Загалом синдром відкладеного життя - це стан людини в очікування сприятливого часу для щасливого життя. Через війну він спостерігається зараз у багатьох українців. Здається, зараз не час для радості і щасливого життя. Але це не так, адже життя неможливо відкласти на потім, воно пливе зараз, тому не варто позбавляти себе буденних радощів, розповіли на instagram-сторінці "NRJ Ukraine".

Скріншот допису
Скріншот допису

Важливо пам'ятати, що так званої паузи у житті на час війни ви поставити не зможете, тому якщо маєте можливість потішити себе, обов'язково зробіть це.

"Зараз кожен українець чекає, коли закінчиться війна. Але, є речі на які ми не можемо вплинути. Нам потрібно розуміти - життя неможливо зупинити. Його неможливо поставити на паузу. Воно триває. І це найцінніше. Не відкладаєйте життя а потім через війну", - сказано у повідомленні "NRJ Ukraine".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як українцям адаптуватися до нової реальності: поради, щоб не збожеволіти серед натовпу людей

Також Знай писав, психолог Світлана Арефнія розказала, чому з'являються провали в пам'яті під час війни

Раніше Знай повідомляв, психологиня Світлана Арефнія розказала, як позбутись панічних атак