Як виявилося, в Україні проживає як мінімум 6 чоловіків, які мають ім'я та прізвище Володимир Путін. Один з них розповів, чи складно йому доводиться після 24 лютого.

Про це стало відомо завдяки порталу "Сьогодні", якому тезка російського диктатора розповів про своє життя зараз.

50-річний Володимир Путін живе в Хмельницькій області, і раніше працював заступником начальника управління ЖКГ мерії міста. Також, має великий досвід в утепленні додому, і завжди радий рідному українському борщу.

Володимир Путін, фото: вільне джерело
Володимир Путін, фото: вільне джерело

"Жартів в мою сторону, звичайно, стало більше. Наприклад, на блокпосту перевіряють документи, вчитуються в ім'я та прізвище, після чого кажуть, мовляв, все, Путіна спіймали. Але я не ідентифікую себе з російським президентом, у мене до Росії негативне ставлення", – говорить Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У його край теж прийшла війна, і падали ракети. В один із днів війни довелося їхати до Вінниці, і затор був протяжністю в 50 кілометрів.

Володимир Путін, фото: вільне джерело
Володимир Путін, фото: вільне джерело

Також, журналісти дізналися, чим займаються інші тезки російського диктатора.

Ось, Путін з Київської області є фахівцем по роботі з нерухомістю. З Чернівецької області торгував чаєм та прянощами. У Полтавській області числиться підприємець сфери освіти.

Перехожі. Фото: скрін youtube
Перехожі. Фото: скрін youtube

Всього, згідно з реєстраційними даними, в Україні проживають як мінімум 112 осіб з прізвищем Путін.

Нагадаємо, що Рада пояснила, на кого знижує тиск через війну: податки платити можуть не всі

Раніше повідомлялося, що встановлено нові правила перетину держкордону України.

Також, українська економіка втратить не менше 30% через війну.