Одеська область станом на початок квітня перебувала в лідерах за кількістю засіяних площ. Відзначається, що в регіоні вже повністю закінчили посів ярого ячменю, гороху, вівса і ярої пшениці. Про це повідомляє "Одеська обласна державна адміністрація".

Незважаючи на війну посівна компанія в Україні триває. Так, станом на початок квітня Одеська область увійшла в ТОП-3 регіонів за кількістю засіяних площ.

Посівна. Фото: скрін youtube
Посівна. Фото: скрін youtube

"До початку квітня Одещина увійшла в ТОП-3 області за кількістю засіяних площ, так як план роботи у весняному полі для одеських аграріїв становить 757 тисяч гектар. Вже завершено повністю посів ярого ячменю (50 тисяч гектар), гороху (19 000 га), вівса (2 000 га), ярої пшениці (5000 га). За інформацією Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної Військової адміністрації в регіоні, у 2022 році, будуть значно збільшені площі посівів гречки до 10 000 гектар і рису до 5000 га", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Як зазначається основна продовольча культура-озима пшениця. Її засіяли на площі 550 тисяч га.стан посівів оцінюється, як задовільний.

Раніше Знай писав, ціни на овочі: українцям пояснили скачки вартості цибулі, винні імпорт і війна - "Везуть з...".

Також ми писали, ціна на соняшникову олію у квітні: українцям повідомили про перебої в поставках, чого чекати.

Нагадаємо, українцям розповіли, як розпізнати російські товари на полицях у магазинах: перестанемо фінансувати війну разом.