Українкам розповіли про особисте життя прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона. Він став для багатьох крашем після несподіваного візиту в Україну, адже допомагає нашій країні не тільки на словах.

Виявляється, чоловік минулого року скував себе узами шлюбу з молодою дівчиною, яка значно його молодша. Крім того, це вже його не перший шлюб.

Першою дружиною політика стала його однокурсниця Аллегре Мостін-Оуен. Вони одружилися в 1987 році, і шлюб тривав всього три роки.

Борис Джонсон в молодості, фото: вільне джерело
Борис Джонсон в молодості, фото: вільне джерело

Другою обраницею стала в 1993 році Марині Уілер, з якою вони разом прожили 25 років. Під час шлюбу у низ народилося чотири дитини - дві дівчинки і два хлопчики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

При цьому, це не все. У 2009 році у Бориса Джонсона народилася позашлюбна дочка.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Проблеми в шлюбі почалися ближче до 2018 року, і вони прийняли рішення розлучитися.

Довго британський політик один не сумував, і практично відразу зав'язав стосунки з Керрі Саймондс, з яким одружилися в травні 2021 року. З нею шлюбі у чоловіка народилося ще двоє діточок, один з яких в грудні минулого року, зовсім недавно.

Примітно, що дівчина на 23 роки молодша за 57-річного Бориса Джонсона, і познайомилися вони ще в 2012 році. Мабуть, відносини у них зав'язалися ще тоді, але, це все ретельно приховувалося. Виявляється, Борис Джонсон той ще ловелас, і має популярність серед жінок.

А після подій в Україні, серед українок в тому числі.

Нагадаємо, що молодий прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон звів з розуму українок

Раніше повідомлялося, що Борис Джонсон мчав до Зеленського на поїзді "Укрзалізниці", Польща була присвячена в таємну поїздку

Також, Джо Байден підписав укази про введення нових санкцій щодо Росії і Білорусі – ніяких грошей за газ, нафту і вугілля