Прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона довезли до Києва в особливому вагоні, наданому "Укрзалізницею". Відео з вагона він опублікував у себе в соцмережах.

Джонсон показав фотознімки і відеоролики з поїзда. Він сфотографувався зі співробітниками української залізниці і подякував їм за турботу.

Джонсон також записав відеозвернення, в якому розповів, що їде «в неймовірному українському поїзді».

"Я на борту фантастичного поїзда Укрзалізниці до Києва з Польщі. Просто хотів висловити вам величезне спасибі - всій команді залізничників - за те, що ви робите. Я чув, що вас тут називають "залізні люди". Це, звичайно, пов'язано з вашою залізничною індустрією, але разом з тим відображає і ваш дух, справжній український дух, який українці демонструють в опорі жахливої агресії Росії", - сказав Джонсон.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Судячи зі знімків, прем'єр-міністру Великобританії подали вагон, який обслуговує бригада з двох провідників. У цьому вагоні обладнані конференц-зал, купе підвищеного комфорту з двомісним ліжком і дві плазми. Є також окрема кухня і зручний санвузол.

Вагон був виготовлений ще в 1985 році в Німеччині на заводі «Аммендорф». П'ять років тому він був капітально відремонтований.

Нагадаємо, що екстрасенс Людмила Хомутовська попередила Віталія Кіма про небезпеку, потрапив у список.

Раніше ми повідомляли, що Борис Джонсон став на захист України перед партнерами по НАТО: "Схиляють Київ на умови Росії"

Крім того, Борис Джонсон потрапив в "антирейтинг" Путіна і тому таємно їхав до Володимира Зеленського: "Розуміємо ризики".