У Мінфіні розповіли, хто отримає виплати в повному обсязі, навіть незважаючи на війну в країні. Ніяких затримок по виплатах не повинно трапитися.

Про це під час інформаційного телемарафону заявив міністр фінансів Сергій Марченко.

За останнім повідомленням, пенсії та заробітні плати будуть виплачені в повному обсязі, і затримок не очікується.

Гроші, фото Уніан
Гроші, фото Уніан

"Ми готуємося максимально здійснювати всі витрати. В першу чергу - виплати пенсій, заробітних плат. Це захищені витрати, вони будуть здійснені вчасно і в повному обсязі. Тому ніяких підстав, що будуть затримки, немає. Ми намагаємося максимально перекрити відсутність або втрату доходів за рахунок інших джерел", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після цього міністра зазначив, що державний бюджет продовжує поповнюватися за рахунок венних облігацій, і звичайно ж міжнародної допомоги.

Пенсіонери, фото: скріншот з відео
Пенсіонери, фото: скріншот з відео

Незважаючи на війну, пенсії та інші виплати продовжили виплачувати в повному обсязі, так як людям потрібно далі за щось жити. Гроші надходили також у складні райони Луганської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та інших областей, де ведуться активні бойові дії.

Пенсіонер. Фото: відкриті медіа.
Пенсіонер. Фото: відкриті медіа.
Пенсіонер. Фото: відкриті медіа.

Вже практично два місяці ЗСУ протистоять російським окупантам, які вторглися на чужу державу. Вони створили тут справжній геноцид українського народу, але, при цьому не хочуть це визнавати.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як розпізнати російські товари на полицях у магазинах: перестанемо фінансувати війну разом

Раніше повідомлялося, що буде з пенсіями за квітень і Березень під час війни: куди звертатися, якщо не отримали виплати

Також, уряд виплатив авансом квітневі пенсії, але не всім – хто отримає гроші завчасно.