Служба безпеки України затримала одного з лідерів "ОПЗЖ", кума путіна Віктора Медведчука. Президент України Володимир Зеленський запропонував обміняти його на полонених українців.

Таку ідею очільник держави озвучив у відеозверненні, в якому підбив підсумки 48-го дня війни.

Він зазначив, що затримання Медведчука в День космонавтики - дуже символічне.

«Він ховався 48 днів. А ось нарешті вирішив спробувати втекти за межі нашої держави. Що ж, для цього "космонавта" – у поганому сенсі слова – не спрацювало знамените "Поехали!", — сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він також зазначив, що Медведчук проявив особливий цинізм, використовуючи військовий камуфляж, щоб переховуватися від правосуддя.

"Ось такий "вояка". Ось такий "патріот". Що ж, якщо Медведчук сам обрав для себе військову форму, він підпадає під правила воєнного часу", — зробив висновок президент.

Він озвучив пропозицію для російської федерації – готові обміняти кума путіна на "наших хлопців і наших дівчат, які зараз у російському полоні".

Зеленський висловив впевненість, що наші правоохоронні органи та військові розглянуть таку пропозицію.

Нагадаємо, "700 Гб інформації": Anonymous зламали сервери російського уряду і Міністерства культури рф

Як повідомляв "Знай.ua", СБУ затримала втікача Віктора Медведчука. Володимир Зеленський похвалився затриманням Віктора Медведчука.

Знай.ua писав, брати Капранови ткнули окупантів носом в їх улюблену букву z: "Фашистська спадщина"