Президент України Володимир Зеленський поділився фотографією із затриманим Віктором Медведчуком.

Зараз відсутні будь-які деталі минулої спецоперації із затримання представника "ОПЗЖ", що втік з-під варти, проте факт на обличчя - чоловік сидить у військовій формі, з наручниками на руках.

Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official

Про це стало відомо, якраз таки завдяки главі держави, який опублікував знімок у себе в соціальній мережі Instagram, а також в Telegram.

"Проведена спецоперація завдяки СБУ. Молодці! Деталі пізніше. Слава Україні!🇺🇦", - написав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ця новина відразу ж розлетілася по українських Telegram-каналах, щоб підняти громадянам настрій на тлі повномасштабної війни проти Російської Федерації.

Але на цьому президент не зупинився. Володимир вирішив довести, що хоч він і пішов з "Кварталу 95", щоб займатися політикою - він досі вміє жартувати. У Stories він виклав цю ж публікацію з підписом "З Днем Космонавтики".

"А що такий сумний?", "Ось це улов!", "Красунчик! Ласкаво просимо!", "Ой, а хто це тут такий обіср*ний сидить?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "700 Гб інформації": Anonymous зламали сервери російського уряду і Міністерства культури рф

Як повідомляв "Знай.ua", стійкість або втома? Опитування показало, як українці почуваються через війну з рссією

Знай.ua писав, брати Капранови ткнули окупантів носом в їх улюблену букву z: "Фашистська спадщина"