Всьому світу добре відоме хакерське угруповання Anonymous, яке взялося за уряд росії в ході останніх подій. Ці хлопці вже неодноразово показували, на що вони здатні і вирішили нагадати еліті рф, що вони їх просто так не залишать.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "Новини Україна війна"

У популярній мережі Twitter в акаунті Anonymous було опубліковано пост про те, що до них потрапила дуже цікава інформація. Ці хлопці тепер мають близько 700 гігабайт секретної інформації з росії, а також 200 тисяч електронних листів Міністерства культури рф.

«Anonymous зламали сервери російського уряду та отримали доступ до 700 Гб інформації Також хакери отримали доступ до електронних листів Міністерства культури росії», - повідомляється в соціальній мережі.

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Крім цього, є відомості про те, що раніше Anonymous зламували сайти тих компаній, які відмовлялися йти з російського ринку через війну в Україні.

Потрібно розуміти, що ці хлопці – справжні професіонали своєї справи. Вони також зламували сайти російських банків і багато іншого.

Вже й так зрозуміло, що на путіна почали тиснути світові лідери з усіх боків, але це не змусило його зупинитися і припинити жахливу війну в Україні. Весь цивілізований світ з жахом спостерігає за тим, що відбувається в Україні і з нетерпінням чекає покарання російського диктатора.

Нагадавши, у мережі повідомили, що санки проти росії починають діяти.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили про головні новини для України за останню ніч.