У рф в супермаркетах почали розміщувати "протиугінні" кліпси навіть на відносно недорогі харчові продукти.

Через зростання цін і падіння доходів росіяни почали красти рослинну олію, дитяче харчування та консерви.

На фото, яке розмістили на телеграм-каналі Инсайдер Украина, видно, що банки з консервами олія, та інші товари тепер обмотані протиугонними засобами.

Полиці магазинів у рф. Фото: Telegram
Полиці магазинів у рф. Фото: Telegram

Не можна сказати, що товари дефіцитні або надто дорогі, але їх ретельно примотали "пищалками". У деяких магазинів масло вміщують у спеціальні прозорі коробки, які знімають касири на касах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Росіянці "тішаться" новими умовами покупок. "Підійшла до вітрини з вершковим маслом, на автоматі простягла руку до одного з видів і навіть злякалася: кожна пачка у прозорій пластиковій коробочці, і взяти її з полиці можна лише разом із цією коробкою", - скаржаться клієнти.

За словами продавців, багато росіян стали красти продукти, тому було введено такі заходи обережності. Причиною називають зростання цін та падіння рівня доходів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у росії спецслужби готуються до партизанської війни на залізниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий український спортсмен, а також колишній чоловік Марини Боржемської, В'ячеслав Узєлков розповів, як допомагає українським військовим.

Також "Знай.ua" писав, що позначали символом "Z" у нацистському концтаборі під час Другої світової.