росія використала невідому хімречовину проти воїнів ЗСУ та мирних жителів у Маріуполі - Азов

Стало відомо, що російські окупаційні війська використовували проти українських військовослужбовців, а також проти мирного населення в місті Маріуполь отруйну речовину невідомого походження.

Маріуполь / Фото MRPL.CITY
Маріуполь / Фото MRPL.CITY

Паралімпійка продає "золото" Олімпіади-2020 на відновлення Харкова: "Стартова ціна - 10 000$"

Триває героїчний супротив українського народу проти російських окупантів, які продовжують нищити та грабувати нашу країну. Деяким регіонам України дісталося більше, ніж іншим, зокрема постраждав Харків та його знаменитий Казаринський університет.

Параолімпійка. Фото: Facebook
Параолімпійка. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Працівники ЧАЕС крали у російських військових бензин заради безпеки всього світу: "Якби ми..."

Співробітники Чорнобильської АЕС розповіли про роботу під час окупації станції рашистами, і на що доводилося йти заради безпеки людства. Окупанти рф захопили Чорнобильську АЕС з перших днів вторгнення. Українських захисників взяли в полон, і ймовірно, вивезли. А ось інженерам і техперсоналу дозволили підтримувати функціонування АЕС.

ЧАЕС. Фото: YouTube
ЧАЕС. Фото: YouTube

Легендарний сержант "Балу" перед героїчною загибеллю забрав за собою 10 окупантів: "Завжди усміхнений"

У війні проти окупантів загинув легендарний сержант з Волині 29-річний Володимир Балюк, "Балу". Перед геройською загибеллю Балу знищив понад десятеро рашистів, дві ворожі БМД і намагався ліквідувати третю, проте ворожа куля не дала цього зробити. Про свого загиблого побратима розповіли на Facebook на сторінці десантно-штурмової роти.

Сержант "Балу". Фото: Facebook
Сержант "Балу". Фото: Facebook

Матері небіжчиків і окупантів росії штурмують військкомати, щоб забрати їх додому: "Замінюють останками"

СБУ знову впіймало цікаву розмову окупанта з родиною. Цього разу мати кличе сина додому, та запевняє, що про все домовилася. Перехоплену розмову окупанта 36-ої окремої мотострілецької бригади рф з Борзі, що у Забайкальському краї, з мамою, СБУ оприлюднило на своїй сторінці у Telegram.

Окупант рф. Фото: Youtube
Окупант рф. Фото: Youtube

"Російська залізниця" не виплатила борг і допустила дефолт - початок покладено

Компанія "Російська залізница" не виплатила борги по євробондах у швейцарських франках через санкції. "Російські залізниці" визнали дефолт за рішенням комісії з похідних фінансових інструментів через пропуск виплати відсотків за облігаціями, що стало першим подібним рішенням після того, як проти рф були введені санкції, які ускладнили фінансові операції.

Російська залізниця. Фото: Youtube
Російська залізниця. Фото: Youtube