Анатолій Анатоліч поставив хрест на Собчак та інших журналістах: "На півшишечки"

Український телеведучий Анатолій Анатоліч вирішив розставити крапки над "і", стосовно хоч і не всіх росіян, але конкретно їх журналістів - "чесних" журналістів. До таких ще недавно зараховували Ксенію Собчак, однак якщо уважно стежити за її діяльністю, там зовсім не так гладко, як багатьом того хотілося. Ось і Анатолій вирішив нагадати, що чесних журналістів у країні-агресорці, яка розв'язала війну на території нашої держави, не залишилося.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Віталій Кім показав героїню, що вижила в епіцентрі вибуху: "Пробита легеня, вийшла на роботу"

Голова Миколаївської ОДА та улюбленець українців Віталій Кім показав справжнього героя - керівника апарату ОДА Світлану. Дівчина вижила після ракетної атаки, але отримала безліч травм і вже вийшла на роботу. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як росія сама себе "змила в унітаз": "Брехливі недолюди"

Вікторія Булітко наочно показала, як змінювалася риторика російських пропагандистів в ході війни проти України. Так, на початку вторгнення пропагандистка скабєєва заявляла, що ЗСУ зможуть протриматися ще кілька днів. Через місяць риторика змінилася-пропагандисти почали говорити, що Україна найбільша країна Європи і її не так-то і легко захопити.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Показник досяг 91%: абсолютна більшість українців не вважають, що вони з росіянами один народ

Так, у квітні 2022 року 80% українців відчувають гордість за державу, хоча в серпні минулого року цей показник становив 34%. Зараз гордість, це домінуюча емоція серед людей до своєї держави.

Українці
Українці

Олексій Арестович зробив несподівану заяву: "путін вже помер"

Олексій Арестович зробив несподівану заяву в ході одного з інтерв'ю, спілкуючись з російськими журналістами, пов'язаними з опозиціонером російської влади Олексієм Навальним. Саме Арестович здатний своїм голосом і прогнозами заспокоїти сотні і тисячі громадян по всій країні. Саме він ще кілька років тому передбачив повномасштабну війну проти росії, якій захочеться захоплювати все більше і більше територій, поки власні перебувають у злиднях.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео