Відоме хакерське угруповання Anonymous заявило, що вони отримали доступ до кремлівської системи відеоспостереження.

6 квітня в пабліку YourAnonTV в Твіттері з'явилося повідомлення про те, що хакери зламали систему відеоспостереження кремля. Повідомляється, що за всім цим стоять хакери, які відомі під ніком Thblckrbbtworld і пов'язані з угрупованням Anonymous.

Anonymous. Фото: скрін youtube
Anonymous. Фото: скрін youtube

"Хакери Thblckrbbtworld, які діють від імені Anonymous, отримали доступ до кремлівської системи відеоспостереження. Вони написали: "Ми не зупинимося, поки не розкриємо всі ваші секрети. Ви не зможете нас зупинити. Тепер ми всередині замку, кремль", - йдеться повідомлення.

Скріншот Твіттер
Скріншот Твіттер

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Anonymous злили документ, що засвідчує підготовку до дискредитації ЗСУ щодо українських військових до полонених рф. У документі було зазначено, що спеціальним наказом виконуючого обов'язки Міноборони рф Булгакова, повинні підготувати і відзняти відеоматеріал з метою висвітлення жорстокого ставлення до військовополонених.


Також окупанти хотіли інформаційно підкріпити фейки посиланням на Женевську конвенцію про ставлення до військово полонених.

Нагадавши, Anonymous злили в мережу базу даних Nestle, що залишилися на російському ринку: їх попереджали, на черзі "Ашан"

Раніше Знай писав, хакери Anonymous "злили" базу Центробанку РФ і особисто звернулися до Путіна: "ми - у твоєму палаці"

Також Знай повідомляв, зіллють 35 тисяч файлів з секретними договорами: Anonymous зламали Центральний банк РФ