Погода на Благовіщення потішить українців сонечком та відсутністю опадів. У більшості областей температура підніметься до +14+20.

Такий прогноз погоди дала синоптикиня Наталка Діденко на четвер, 7 квітня.

7-го квітня протягом дня максимальна температура повітря у більшості наших областей становитиме +14+20 градусів. Трішки прохолодніше буде на узбережжі морів та в Карпатах, +9+12 градусів. Однак, все ж попри тепло на українців чекає поривчастий вітер.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Але - нехай. Розганятиме нечисть, перевертатиме, сподіваємося, гієни-кораблі, очищуватиме повітря від смогу чи диму", - зазначила синоптикиня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

7 квітня у більшості областей опадів не передбачається, хіба короткочасні дощі на Волині, Рівненщині, Львівщині та на Закарпатті.

У Києві 7 квітня буде чи не найтепліша погода в Україні. Завтра очікується +18+20 градусів. Без опадів, із сонечком та весняним вітром.

"Тому завтра за можливості і з урахуванням усіх застережень безпеки варто походити, погуляти, погріти носа на сонці. І хоча це тепло ще не остаточне, проте Благовіщення вказує на остаточну перемогу нашої любої української весни. Апельмон, знаючи, що до Благовіщення нічого садити ще не можна, проводить час із максимальною користю - набирає силу через сон", - сказано у повідомленні Наталки Діденко.

Нагадаємо, день мученика Никифора Антіохійського: прикмети на погоду, суворі заборони і поради

Раніше Знай писав, день мучеників Хрисанфа і Дарії: звичаї, прикмети та повір'я

Також Знай повідомляв, теплий Олексій: найкращі привітання у листівках та прозі, традиції та заборони