Російські окупанти, які вторглися в Україну, показали, що вміють лише вбивати невинних, мародерствувати і руйнувати все навколо. Так, "русский мир" дістався і до будинку чемпіона світу з боксу Олександра Усика в Ворзелі. Як виглядає будинок спортсмена після відходу армії рф показали на відео.

Після відходу з Київщини російські окупанти залишили після себе тільки розруху і гори мертвих мирних жителів. Частинка "русского мира" дісталася і українському боксеру, чемпіону світу Олександру Усику.

Будинок Усика після відходу окупантів. Фото: скрін youtube
Будинок Усика після відходу окупантів. Фото: скрін youtube

Російські загарбники оселилися в його будинку в Ворзелі в перші дні війни і прожили там кілька тижнів. Про це раніше повідомляла дружина спортсмена в соціальній мережі. Тепер же будинок звільнили, так як ЗС рф відступили з регіону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео можна побачити, що двір буквально розорений, швидше за все, окупанти каталися по ньому на важкій техніці. На парканах намальована їх свастика - букви Z і V. готували їсти окупанти, судячи з усього, готували на вулиці і залишили після себе посуд і залишки їжі. Що залишили загарбники після себе всередині будинку не показали, але можна здогадатися.

Раніше Знай писав, живцем поховані: російські окупанти скинули бомби на будинки в Бородянці і забороняли рятувати жителів з-під завалів.

Також ми писали, Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в держзраді – передавав ворогові імена і паролі.

Нагадаємо, Ізраїль та Індія засудили різанину в Бучі і звинуватили Росію у військових злочинах: "свідчення жахають".