Представник росії на засіданні ООН випадково видав всю правду про різанину в Бучі: "До нашого приходу трупів не було"

Зараз весь світ говорить про злочини російської армії, які були досконалі в Бучі на Київщині. У Росії все спростовують, заявляючи, що це "провокації". Так, представник рф на засіданні в ООН випадково виклав всю правду. Ролик опублікували в мережі.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

"Ідеальна страва з недоїдків": у росії знайшли спосіб, як побороти санкції зсередини

Сподобалося не всім - федеральне видання Московський комсомолець запропонувало росіянам "ідеальну страву з недоїдків". Схоже на те, що росіян готують до нових реалій. У коментарях люди висловлюють своє "захоплення" новою політикою і реальністю.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Пошук недоїдків для "запіканки". Фото: Youtube
Пошук недоїдків для "запіканки". Фото: Youtube

Українські Нацгвардійці повністю взяли під контроль ЧАЕС: жоден окупант не пройде

Після повернення Чорнобильської АЕС під український контроль, Нацгвардія взяла станцію під свою охорону. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Державного спеціалізованого підприємства "Чорнобильська АЕС".

Що зараз відбувається на Чорнобильській АЕС / Фейсбук-сторінка Чорнобильської АЕС
Що зараз відбувається на Чорнобильській АЕС / Фейсбук-сторінка Чорнобильської АЕС

Згорілий Ан-225 "Мрія" в Гостомелі подав ознаки "життя": хоче знову літати в небі

У Гостомелі "завелася" згоріла "Мрія", від поривів вітру один з уцілілих двигунів почав набирати оберти, українці згадали слова Лесі Українки. Українська гордість, найбільший транспортний літак Ан-225 "Мрія", найбільший за масою перевезення вантажу та неперевершений за своїми параметрами, який знищили російські окупанти у перші дні війни, влучивши в аеропорт Гостомеля, підбитий та напівзгорілий, проте все ще "живий".

Жителі Бєлгорода шарахаються від кожної "хлопка", позбавляючись від голубів через Україну: "улюблений трюк - облизати"

У російському місті Білгород поблизу кордону з Україною пролунали вибухи, про це повідомляють місцеві мешканці. Через кілька днів після того, як російська влада звинуватила українські війська у нанесенні удару по складу пального, з'ясувалося, що у Білгороді знову пролунали "хлопки".

Отруєні голуби. Фото: Telegram
Отруєні голуби. Фото: Telegram