Сподобалося не всім-федеральне видання Московський комсомолець запропонувало росіянам "ідеальне блюдо з недоїдків"

По всій видимості росіян готують до нових реалій. У коментарях люди висловлювати своє "захоплення" новою політикою і реальністю.

У МК припускають, що використовуючи недоїдені продукти, можна запекти запіканку. У статті пишуть, що"виходить ідеальне блюдо з недоїдків, яке сьогодні, коли на порозі стоять нові фінансові труднощі, буде вельми затребуване". Також автори кулінарного шедевра порівняли отримане в результаті блюдо з лазаньєю, але приготувати порадили із залишків, що завалялися в холодильнику.

Однак в коментарях до статті люди стали обурюватися:

"Ви зовсім очуміли? Плішивий царьок влаштував війну, він збільшив витрати з бюджету на себе коханого, а ми повинні харчуватися недоїдками? Горіть в пеклі, суки, разом зі своїм Щурячим"," страви з коренів і береста будуть?"- "Це на Новий рік"", "до голубців з гівном залишилося чекати недовго", "рецептів страв з прострочення коли чекати? Або це тільки для багатих?", "А чиї недоїдки і де їх брати?", "Встає з колін росіюшка, на зло НАТО проклятому, знай наших", "Путін президент світу", - написали в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше найбільший у світі сервіс оренди нерухомості Airbnb заборонив російським та білоруським громадянам бронь по всьому світу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти почали викладати на Avito оголошення з награбованим.

Також "Знай.ua" писав, що росiйськi окупанти знищили відому туристичну локацію "Добропарк" під Києвом.