"Пішак" путіна Дмитро Медведєв образився на вступ України до ЄС: "відразу після Туреччини, Туреччина ніколи"

Після приїзду президента Європарламенту Роберти Мецоли в Україну і її заяві, що нашу країну швидко визнають кандидатом на членство в ЄС, Дмитро Медведєв вирішив висловитися. Він припустив, що Україну не приймуть в ЄС.

Дмитрий Медведев
Дмитрий Медведев

"Я теж українка": донька Віри Брежнєвої згадала Хрещатик і захлинулася болем, у перемозі впевнена

Співачка Віра Брежнєва, яка довгий час жила і працювала в Росії, зараз живе в Італії з дочкою, і займається волонтерською діяльністю і допомогою українським біженцям. Нещодавно Софія, дочка виконавиці, відсвяткувала свій 21 день народження.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Віра Брежнєва з донькою, фото з Instagram
Віра Брежнєва з донькою, фото з Instagram

Генерал-майор СБУ хотів тікати з України і знизив себе до рядового, ДБР відразу схопили "за хвіст"

У п'ятницю, 1 квітня працівникам ДБР затримали офіцера запасу СБУ, який намагався незаконно перетнути державний кордон України. Для перетину генерал-майор використовував підроблені документи щоб потрапити в Угорщину через пункт пропуску "Тиса", що на Закарпатті.

ДБР. Фото: YouTube
ДБР. Фото: YouTube

Розлади, панічні атаки, дуже нестабільний стан: Оля Полякова розповіла про стан дочки Маші

В ефірі програми "Зірковий шлях", яка виходить на Youtube каналу "Україна", співачка Оля Полякова розповіла про розлуку з чоловіком і виїзд з дітьми за кордон через війну, яку розв'язала Росія проти нашої країни.

Оля Полякова та Маша Полякова
Оля Полякова та Маша Полякова

Володимир Зеленський пояснив, чому Україна точно переможе: "Витримали більше, ніж думав ворог"

Україна героїчно бореться проти російських окупантів вже 39 добу. Наша держава не стала "легкою здобиччю", як на це сподівалася країна-агресор і її глава володимир путін. Володимир Зеленський зазначив, що наша держава вже витримала в кілька разів більше, ніж на те сподівалися російські окупанти.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube