Улюбленець Тіни Кароль Даніель Салем показав з ким зібрався захищати рідну Одесу від російських окупантів: "дає підтримку"

Відомий український телеведучий, ресторатор, і зірка програми "Зірковий шлях" Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, став на захист України. Він вирішив захищати рідну Одеси, тому записався в місцеву тероборону.

Тіна Кароль та Даніель Салем, фото: пресслужба 1+1
Тіна Кароль та Даніель Салем, фото: пресслужба 1+1

Майно росіян і тих, хто підтримує путіна заберуть на користь України, закон ВР: "В рахунок майбутньої репарації"

Верховна Рада на засіданні 1 квітня ухвалила закон, який визначає порядок націоналізації майна, яке належить громадянам Росії та українцям, які публічно заперечують російсько-українську війну. Йдеться про законопроект №7169, який підтримали 305 парламентарів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Верховна Рада, фото: Facebook
Верховна Рада, фото: Facebook

Завершення 2021/2022 навчального року: у МОН дали рекомендації вчителям

У Міністерстві освіти на науки України розробили методичні рекомендації щодо завершення навчального року в період воєнного стану. Про це глава відомства Сергій Шкарлет повідомив у своїй телеграмі. Так, стало відомо, що цього року закладам загальної середньої освіти рекомендують самостійно визначити день завершення освітнього процесу.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Kalush Orchestra Наживо представить Україну на "Євробаченні" в Турині: документи вже готові

Український гурт Kalush Orchestra поїде в Турин щоб представити Україну на пісенному конкурсі "Євробачення". Про це заявив фронтмен гурту Олег Псюк на виступі у центрі Львова, де вони виконали свою конкурсну пісню Stefania, передає "Суспільне".

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram

Радник Зеленського Михайло Подоляк відкинув можливість затяжної війни, українці обрали нових переговірників: "Усик і Кличко"

Радник офісу Президента і член української делегації на переговорах з рф Михайло Подоляк вважає, що "тривалого конфлікту" в Україні не буде, Росія покине всі території, крім "півдня і сходу". Про це Подоляк написав у Twitter.

Михайло Подоляк
Михайло Подоляк