Співголова партії "опозиційна платформа — за життя", народний депутат Вадим Рабінович висловився з приводу війни в Україні. Він зазначив, що повністю на боці України, і жодна партія в країні не повинна підтримувати російську агресію.

Про це він заявив під час відеоконференції з іншими членами партії ОПЗЖ.

"Ми завжди говорили про мир. Партія будувалася як партія миру. Але зараз миру немає. Дію партії призупинено. Війна змінює все. Світ до 24 лютого і після ㅡ це два різних світи, ㅡ заявив Рабінович.

Вадим Рабинович
Вадим Рабинович

За словами Рабіновича зараз кожен, хто може наблизити мир в Україні, повинен зробити для цього все можливе і неможливе. Зазначимо, що народний депутат полетів до Ізраїлю. До того ж додав, що є ті, хто покинув Україні навмисло, адже "багато знав".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За його словами, це було офіційне запрошення парламенту Ізраїлю на зустріч з парламентарями.

"З першого дня військових дій ㅡ в контакті з посольством України! Роблю все, що можу! Думаю, що посол України краще може розповісти про мої дії в цій ситуації. Не маючи можливості бути сьогодні в Україні, я намагаюся бути корисним там, де зараз перебуваю", - йдеться в заяві.

Як повідомляє Телеграм-канал "Інсайдер" Льовочкін і Бойко хочуть виключити з ОПЗЖ Рабіновича за підтримку ЗСУ і жорстку позицію проти російської агресії. Повідомляється, що вже протягом доби вони виключать Рабіновича з партії.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, скандальний нардеп Ківа знайшов виправдання " втечі "з України і звернувся до Зеленського:"х*ем по роялю возив". Виправдався за втечу, і перейшов на особистості

Раніше Знай писав, суд заочно заарештував Віктора Медведчука: ДБР просить українців допомогти з пошуками кума Путіна. Місце знаходження олігарха не відомо

Також Знай повідомляв, "прибери руку з горла...": Нестора Шуфрича жорстко побили в прямому ефірі "Свободи слова". Нестор Шуфрич після інциденту пішов зі студії, але незабаром повернувся.