Стало відомо про те, що президент Польщі Анджей Дуда відповів Кремлю на погрози. Зробив це за допомогою лайливої приказки, яка точно торкнеться політичної верхівки окупантів.

Про це пише TVP Info.

Президент сусідньої з Україною Польщі Анджей Дуда продовжує підтримувати Україну в цій війні, яку цинічно розв'язала Росія. Цього разу він вирішив відповісти Москві на погрози.

Дуда і Зеленський, фото: sputniknews
Дуда і Зеленський, фото: sputniknews

Останнім часом все частіше звучать чутки про те, що керівництво Російської Федерації може не обмежитися одним нападом на Україну, а підуть далі, і здійснять таке ж свавілля і в Польщі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анджей Дуда вирішив їм відповісти за допомогою лайливої приказки.

"Можливо, це буде не дуже коректно, але є в Польщі таке прислів'я – нецензурне, правда:"не лякай, не лякай, (тому що сам обробишся)".

При цьому, він вимовив тільки цензурну частину фрази, і вирішив не продовжувати, щоб не підігрівати конфлікт ще сильніше.

Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews
Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews

Далі польський лідер зазначив, що Польща, як і весь цивілізований світ хоче жити спокійно, без війни, але, при цьому вони готові до ймовірного нападу.

"Ми хочемо жити в мирі. Але ми повинні бути готові до того, що хтось може захотіти на нас напасти. Я запевняю, наша батьківщина настільки велика, що місце поховати таких нападників точно знайдеться", – запевнив польський президент.

Україна з Польщею домовилися побудувати газопровід
Україна з Польщею домовилися побудувати газопровід

Варто при цьому відзначити, що серед мирного населення за останні тижні зріс інтерес до навчання стрільбі. Мабуть, всі вірять, що Росія здатна на таке, і готові відвойовувати свої землі, як і українці.

Нагадаємо, що військова верхівка Росії виснажилася через війну в Україні: міністр оборони Шойгу втратив свідомість

Раніше повідомлялося, що ередателя Анатолія Шарія вирахували в Іспанії і змусили подивитися правді в очі

Також, дочь Сергія Лаврова позбулася "гламурного" життя в Британії, санкції відібрали все: доведеться шукати новий будинок і країну